Customer Care
+31 020 722 0 722
+32 280 823 82 +49 69 9675 8424
Startpagina Agent login Onze Charters Onze agenten Contact Online betalen Mijn Boeking
 
 

Bagage en stoelreserveringen

 
 
Brussels Airlines
U kunt uw ruimbagage op onze Brussels Airlines vluchten tot  24 uur voor vertrek (tijdens werkdagen) bij ML Tours boeken. Het tarief voor 1 stuk ruimbagage met een maximum gewicht van 23 kg is 22,- euro. De maximale afmetingen van uw ruimbagage mogen maximaal 158 cm zijn (lengte + breedte + hoogte). Als uw koffer meer weegt dan 23 kg, wordt een overbagagetarief gehanteerd. Houdt u er rekening mee dat het maximale toegestane gewicht van uw koffer 32 kg is.

Daarnaast mag u 1 stuk handbagage inchecken dat niet zwaarder mag wegen dan 6 kg. De afmetingen van uw handbagage bagagestuk mogen niet groter zijn dan 55x40x23 cm. 


 
Een baby tot 2 jaar heeft recht op het meenemen van een buggy, Maxi-Cosi of kinderwagen en voeding voor de baby voor consumptie aan boord.
 
Wij raden u dringend aan om u aan de bagagevrijdom te houden. Wanneer het totale gewicht van uw bagage wordt overschreden, wordt bij de incheckbalie een overbagagetarief gehanteerd. Als het bagagestuk groter is dan 158cm wordt ook een overbagagetarief gehanteerd. De kosten voor overbagage als een te groot bagagestuk zijn €35,00 per enkele reis. Mocht het bagagestuk zowel te groot als te zwaar zijn (24 kg - 32 kg) dan moet een bedrag van €70,00 worden betaald. Het is ook mogelijk dat de overbagage wordt geweigerd.

 

Als u uw ruimbagage niet vooraf heeft geboekt en betaald dan kunt u op de luchthaven alleen bij de vertegenwoordiger van ML Tours 1 stuk ruimbagage met een maximum gewicht van 23 kg tegen een aanzienlijk hoger tarief van €50,- euro per enkele reis bijkopen.   

 
Als u een tweede bagagestuk mee wilt nemen dan rekent Brussels airlines hiervoor €75,00. Voor extra gewicht €110,00 en voor een extra groot formaat ook €110,00 en als het bagagestuk zowel te zwaar als te groot is €145,00. Vooraf bijboeken via ML tours is niet mogelijk dit moet u op de luchthaven regelen. Het is ook mogelijk dat de overbagage wordt geweigerd.

Voor informatie voor het eventueel meenemen van medische bagage verwijzen wij u naar de website van Brussels Airlines.


 

Transavia
 
U heeft de mogelijkheid om (extra) ruimbagage op onze Transavia vluchten direct tot 30 uur voor vertrek (tijdens werkdagen) bij ML tours bij te boeken. De prijzen hiervoor zijn als volgt:

15kg = 15 euro 
20kg = 20 euro 
25kg = 27 euro
30kg = 35 euro
40kg = 50 euro 
50kg = 85 euro

Daarnaast mag elke reiziger vanaf 2 jaar 1 stuk handbagage meenemen van maximaal 10 kilo. Een handtas, laptoptas of een cameratas geldt ook als 1 stuk handbagage. Wij adviseren u om handbagage mee te nemen die onder de stoel past of in de bagageruimte boven het hoofd. Dit is een tas niet groter dan 45x40x25 cm. Handbagage met deze afmetingen mag gegarandeerd mee in de cabine. Bij grotere handbagage (max. 55x40x25 cm) is het mogelijk dat deze wordt ingenomen. Bij ruimtegebrek vervoert Transavia deze namelijk als ruimbagage. 

Een baby tot 2 jaar heeft geen recht op handbagage.

Een baby tot 2 jaar heeft wel recht op 1 stuk ruimbagage van maximaal 10 kilo. Dit is inclusief buggy, maxi-cosi of kinderwagen. Neem je een maxi-cosi of buggy mee, dan verdeelt u de bagage over de koffers van de ouders. Alleen een opvouwbare buggy tot maximaal 7 kilo mag u meenemen tot aan de gate. Zwaardere buggy’s en kinderwagens worden ingenomen bij de incheckbalie.
 
 
Als u uw ruimbagage niet vooraf heeft geboekt en betaald dan kunt u op de luchthaven bij de vertegenwoordiger van Ml tours ruimbagage bijkopen. De ruimbagage tarieven per enkele reis zijn dan aanzienlijk hoger en als volgt:
15kg = 30 euro
20kg = 40 euro
25kg = 54 euro
30kg = 70 euro
40kg = 100 euro
50kg = 170 euro
Dit bijkopen van bagage kan ook bij Transavia op de luchthaven maar dan zijn de tarieven gemiddeld 10 euro hoger dan ML Tours in rekening brengt.
 
Voor informatie voor het eventueel meenemen van medische bagage verwijzen wij u naar de website van Transavia.
 
Bij Transavia is het mogelijk binnen 5 dagen voor vertrekttot 48 uur voor vertrek van uw vlucht tegen betaling uw stoel te reserveren. Dit kunt u doen via Mijn Transavia. Als u geen stoel reserveert dan krijgt u en uw reisgezelschap tijdens het inchecken de overgebleven stoelen toegewezen. Dit kan betekenen dat u niet bij elkaar kunt zitten. U vindt de tarieven op de website van Transavia
Ga naar de website van Transavia om uw stoelreservering te maken.
 
 
 
Copyright © 2019 MLtours.nl