MLTours -

Brussels Airport 

 

Welkom op Brussels Airport, de belangrijkste luchthaven van België en een van de meest efficiënte en gastvrije luchthavens. Gelegen op slechts 12 kilometer van het bruisende hart van Brussel, is Brussels Airport niet alleen een toegangspoort tot de Europese hoofdstad, maar ook een centraal knooppunt voor reizigers uit de hele wereld. Ontdek de uitstekende faciliteiten en diensten die deze luchthaven biedt om uw reis zo comfortabel en aangenaam mogelijk te maken.
De luchthaven heeft één terminalgebouw van 4 verdiepingen: 
Niveau -1: treinstation 
Niveau 0 : busstation en toegang parkeergarages P2 & P3
Niveau 2 : aankomsthal, taxi standplaats en toegang parkeergarages P2 & P3
Niveau 3 : vertrekhal en toegang parkeergarages P2 & P3
 
 
ML Tours en haar vluchten
ML Tours biedt volgende vluchten, samen met Brussels Airlines, aan vanaf Brussels Airport naar de bestemmingen:
  • Al Hoceima
  • Nador
  • Tanger
  • Oujda
Op de informatieborden vindt u de informatie welke balies voor u geopend zijn.
Bij de vertrekkende vluchten vindt u onze ML Tours collega altijd bij de incheckbalies voor al uw vragen.
 
Het is mogelijk om vanaf 3 uur tot uiterlijk 60 minuten voor de geplande vertrektijd in te checken. Meldt u zich na het sluiten van de balie, dan wordt u niet meer geaccepteerd. 
 
 
Terminalfaciliteiten
Winkelen en Eten
Brussels Airport biedt een uitgebreide selectie van winkels en eetgelegenheden die tegemoetkomen aan elke smaak en voorkeur. Van luxe boetieks zoals Hugo Boss tot populaire winkelketens als WHSmith, er is voor ieder wat wils. Proef de Belgische keuken bij restaurants zoals Beers & Cheers, of geniet van internationale gerechten bij Exki en Starbucks. De duty-free winkels bieden een breed scala aan producten, van parfums en cosmetica tot drank en chocolade.
 
Loungefaciliteiten
Voor reizigers die op zoek zijn naar extra comfort en rust, biedt Brussels Airport diverse lounges. De Brussels Airlines Lounges en The Loft by Brussels Airlines zijn ideale plekken om te ontspannen, met comfortabele zitplaatsen, gratis Wi-Fi, en een selectie van hapjes en drankjes. Er zijn ook rustige werkruimtes beschikbaar voor zakelijke reizigers.
De informatiebalies zijn geopend vanaf 7.00 uur tot sluiten van de incheckbalies voor de laatste vlucht. Voor uw gemak vindt u er ook een gebedsruimte.
 
 
Praktische Diensten
Bagage en Veiligheid
De luchthaven heeft moderne bagageafhandelingssystemen en biedt verschillende diensten om uw reis probleemloos te maken. Er zijn bagagekluizen beschikbaar voor het tijdelijk opslaan van uw bagage, en de Lost & Found service helpt u bij het terugvinden van verloren items. Voor uw veiligheid en gemak is er een streng beveiligingssysteem in werking, met efficiënte en snelle veiligheidscontroles.
 
Transport en Verbindingen
Brussels Airport is uitstekend verbonden met Brussel en de rest van België. De luchthaven heeft een eigen treinstation onder de terminal, met directe verbindingen naar het centrum van Brussel, evenals naar steden zoals Antwerpen, Gent en Leuven. Bussen en taxi’s staan ook klaar om u naar uw bestemming te brengen. Daarnaast zijn er uitgebreide parkeerfaciliteiten voor zowel korte als lange termijn parkeren, met pendeldiensten naar de terminal.
Direct voor de terminal vindt u parkeergarages met 10.000 parkeerplaatsen.
U kunt ook gebruik maken van voordeligere parkings net buiten de luchthaven. 
 

 
 
Brussels Airport is meer dan een plek om een vliegtuig te nemen; het is een moderne, gastvrije en efficiënte hub die alle faciliteiten en diensten biedt die u nodig heeft voor een comfortabele reis. Of u nu op doorreis bent, een zakenreis maakt of op vakantie gaat, Brussels Airport zorgt ervoor dat uw reis begint en eindigt met een glimlach.
 
Kom en ervaar het gemak en de gastvrijheid van Brussels Airport – uw perfecte startpunt voor elke reis.
 
Voor meer informatie kunt u de website van de luchthaven raadplegen -> Brussels Airport
Via volgende link vindt u een inschatting van de verwachte drukte op de dag van uw vertrek.