MLTours -

BRUSSELS AIRLINES EN ML TOURS GAAN DRIEJARIG PARTNERSCHAP AAN

VLUCHTEN TUSSEN BRUSSEL EN VIER BESTEMMINGEN IN MAROKKO
 

Brussel, 19 juli 2023 - Brussels Airlines, de nationale luchtvaartmaatschappij van België, en ML Tours, een reisorganisatie gespecialiseerd in vluchten van België en Nederland naar Marokko, hebben een strategische samenwerking ondertekend die loopt tot 2025. De overeenkomst heeft een omvang van 175.000 zitplaatsen en omvat vluchten tussen Brussel en Al Hoceima, Nador, Oujda en Tanger. Hiermee richten de twee partners zich op passagiers die regelmatig tussen België en Marokko reizen.
 

Brussels Airlines en ML Tours hebben een partnerakkoord voor vier verbindingen tussen België en Marokko ondertekend, voor een periode die loopt tot 2025. De twee partners zullen samen in eerste instantie de beschikbaarheid van 175.000 stoelen garanderen tussen Brussel en Al Hoceima, Nador, Oujda en Tanger. De vluchten tussen Brussel en de laatste drie steden zullen hoofdzakelijk lijnvluchten zijn in het zomerseizoen, de verbinding Brussel-Al Hoceima zal het hele jaar door als chartervlucht worden uitgevoerd.
 

Dankzij deze samenwerking garanderen Brussels Airlines en ML Tours een vlotte verbinding tussen Brussels Airport en Marokko voor zowel familiebezoeken als voor toerisme en zakenreizen.
 

"We zijn blij dat we de krachten hebben gebundeld met ML Tours als gespecialiseerde partner en ons aanbod voor klanten die van en naar Marokko vliegen kunnen uitbreiden. Deze samenwerking versterkt nogmaals de positie van Brussels Airlines op de markt voor vrijetijdsreizen en draagt bij tot onze langetermijnstrategie in dit segment."
​- Greet Vandebos, Head of Leisure Sales bij Brussels Airlines
 
"Brussels Airlines en ML Tours werken al jaren samen om vluchten naar het noorden van Marokko aan te bieden. Deze samenwerking heeft nu geleid tot een meerjarige overeenkomst die beide partijen meer zekerheid biedt over de capaciteit in de komende drie jaar. ML Tours kan haar aanbod naar Al Hoceima, Nador, Oujda en Tanger vergroten en Brussels Airlines voorzien van een stabiel aantal passagiers. De overeenkomst is vooral relevant voor Belgische klanten, maar ook voor Nederlandse reizigers. We weten dat zij steeds vaker gebruik maken van het vluchtaanbod vanuit Brussel."
- Yavuz Kara, CEO van ML Tours
 

ML Tours is sinds 2009 een gespecialiseerde reisorganisatie voor reizen van België en Nederland naar Marokko.
Bron: https://press.brusselsairlines.com/brussels-airlines-en-ml-tours-gaan-driejarig-partnerschap-aan