MLTours -

Brussels Airlines

 
Welkom bij Brussels Airlines, de nationale luchtvaartmaatschappij van België en uw poort naar een wereld van avontuur en comfort. Als onderdeel van de Lufthansa Group en lid van de Star Alliance, biedt Brussels Airlines een uitgebreid netwerk van bestemmingen en een uitstekende service die uw reiservaring onvergetelijk maakt.
 
ML Tours en Brussels Airlines
ML Tours vervoert haar passagiers al vele jaren met Brussels Airlines en ziet in haar een betrouwbare partner die service hoog in het vaandel heeft staan. 
De volgende bestemmingen worden vanaf Brussel Zaventem aangeboden:
  • Al Hoceima
  • Nador
  • Tanger
  • Oujda
Al Hoceima wordt het gehele jaar aangevlogen en Nador, Tanger en Oujda van eind juni t/m begin september. Zie vliegtickets naar Marokko
Het onderstaande nieuwsbericht toont de langdurige samenwerking.
 
 
Bestemmingen en Routes
Brussels Airlines vliegt naar meer dan 120 bestemmingen wereldwijd, inclusief populaire Europese steden, exotische Afrikaanse bestemmingen en spannende intercontinentale steden in Noord-Amerika en Azië. Of u nu een zakelijke reis maakt naar een drukke metropool of op zoek bent naar ontspanning op een paradijselijk strand, Brussels Airlines brengt u erheen.
 
Comfort en Service
Aan boord van Brussels Airlines geniet u van modern comfort en eersteklas service. De cabines zijn uitgerust met comfortabele stoelen, persoonlijke entertainment systemen en een keur aan heerlijke maaltijden en dranken.
 
Duurzaamheid en Innovatie
Brussels Airlines zet zich in voor duurzaamheid en streeft naar een groenere toekomst. Met investeringen in moderne, brandstofefficiënte vliegtuigen en initiatieven om de CO2-uitstoot te verminderen, draagt de luchtvaartmaatschappij actief bij aan milieuvriendelijk reizen.
 
Belgische Gastvrijheid
Bij Brussels Airlines ervaart u de warme gastvrijheid waar België bekend om staat. Ons vriendelijke en behulpzame personeel staat altijd klaar om uw reis zo aangenaam mogelijk te maken, zowel op de grond als in de lucht.
 
Reis met Brussels Airlines en ontdek waarom wij de favoriete keuze zijn voor reizigers die op zoek zijn naar betrouwbaarheid, comfort en een vleugje Belgische charme. Boek vandaag nog uw vlucht en begin uw avontuur met een glimlach!
 
 
-Nieuwsbericht-

Brussels Airlines en ML Tours gaan driejarig partnerschap aan

Vluchten tussen Brussel en vier bestemmingen in Marokko

 
Brussel, 19 juli 2023 - Brussels Airlines, de nationale luchtvaartmaatschappij van België, en ML Tours, een reisorganisatie gespecialiseerd in vluchten van België en Nederland naar Marokko, hebben een strategische samenwerking ondertekend die loopt tot 2025. De overeenkomst heeft een omvang van 175.000 zitplaatsen en omvat vluchten tussen Brussel en Al Hoceima, Nador, Oujda en Tanger. Hiermee richten de twee partners zich op passagiers die regelmatig tussen België en Marokko reizen. 
 
Brussels Airlines en ML Tours hebben een partnerakkoord voor vier verbindingen tussen België en Marokko ondertekend, voor een periode die loopt tot 2025. De twee partners zullen samen in eerste instantie de beschikbaarheid van 175.000 stoelen garanderen tussen Brussel en Al Hoceima, Nador, Oujda en Tanger. De vluchten tussen Brussel en de laatste drie steden zullen hoofdzakelijk lijnvluchten zijn in het zomerseizoen, de verbinding Brussel-Al Hoceima zal het hele jaar door als chartervlucht worden uitgevoerd.
 
Dankzij deze samenwerking garanderen Brussels Airlines en ML Tours een vlotte verbinding tussen Brussels Airport en Marokko voor zowel familiebezoeken als voor toerisme en zakenreizen.
 
"We zijn blij dat we de krachten hebben gebundeld met ML Tours als gespecialiseerde partner en ons aanbod voor klanten die van en naar Marokko vliegen kunnen uitbreiden. Deze samenwerking versterkt nogmaals de positie van Brussels Airlines op de markt voor vrijetijdsreizen en draagt bij tot onze langetermijnstrategie in dit segment."
​- Greet Vandebos, Head of Leisure Sales bij Brussels Airlines
 
"Brussels Airlines en ML Tours werken al jaren samen om vluchten naar het noorden van Marokko aan te bieden. Deze samenwerking heeft nu geleid tot een meerjarige overeenkomst die beide partijen meer zekerheid biedt over de capaciteit in de komende drie jaar. ML Tours kan haar aanbod naar Al Hoceima, Nador, Oujda en Tanger vergroten en Brussels Airlines voorzien van een stabiel aantal passagiers. De overeenkomst is vooral relevant voor Belgische klanten, maar ook voor Nederlandse reizigers. We weten dat zij steeds vaker gebruik maken van het vluchtaanbod vanuit Brussel."
​- Yavuz Kara, CEO van ML Tours
 
ML Tours is sinds 2009 een gespecialiseerde reisorganisatie voor reizen van België en Nederland naar Marokko.