VEEL GESTELDE VRAGEN

Wat mag ik als handbagage meenemen?

Transavia
Elke reiziger vanaf 2 jaar mag 1 stuk handbagage meenemen:

 • Max. 10 kg
 • Max. afmeting 45 x 40 x 25 cm incl. handgrepen en wielen (groene label)
 • Max. afmeting 55 x 40 x 25 cm incl. handgrepen en wielen (rode label)

Kleine tassen zoals een handtas, laptoptas of een cameratas gelden ook als 1 stuk handbagage.

Handbagage met een groen label mag altijd mee in de cabine. Handbagage met een rood label kan op drukke vluchten ingenomen worden bij de gate en wordt dan gratis vervoerd in het ruim. Je kunt je bagage na de vlucht ophalen bij de bagageband.
Als je bagage het ruim in moet, mag je je waardevolle spullen, documenten, elektronica of medicijnen eruit halen. We adviseren je om deze spullen thuis alvast in een apart tasje te doen, zodat je ze makkelijk bij je kunt houden tijdens de vlucht.

Hoeveel handbagage mag ik meenemen voor mijn baby?
Een baby tot 2 jaar heeft geen recht op handbagage als hij/zij op schoot reist. Wil je babyvoeding, een luier tas of andere spullen voor je baby meenemen in de cabine, stop dit dan in je eigen handbagage.

Het is toegestaan om een opvouwbare buggy tot 10 kg mee te nemen tot aan de gate. De opvouwbare buggy wordt bij de gate ingenomen en vervoerd in het ruim. De buggy valt onder de 10 kg ruimbagage die je mag meenemen voor je baby.

Brussels Airlines
Elke reiziger vanaf 2 jaar mag 1 stuk handbagage meenemen:

 • Max. 6 kg
 • Max. afmeting 55 x 40 x 23 cm incl. handgrepen en wielen

Op drukke vluchten kan het voorkomen dat handbagage wordt ingenomen bij de gate en gratis wordt vervoerd in het ruim. Je kunt je bagage na de vlucht ophalen bij de bagageband.
Als je bagage het ruim in moet, mag je je waardevolle spullen, documenten, elektronica of medicijnen eruit halen. We adviseren je om deze spullen thuis alvast in een apart tasje te doen, zodat je ze makkelijk bij je kunt houden tijdens de vlucht.

Hoeveel handbagage mag ik meenemen voor mijn baby?
Een baby tot 2 jaar heeft geen recht op handbagage als hij/zij op schoot reist. Wil je babyvoeding, een luier tas of andere spullen voor je baby meenemen in de cabine, stop dit dan in je eigen handbagage.

Mag ik ruimbagage meenemen?

Transavia
Voor elke reiziger vanaf 2 jaar, is het mogelijk om (extra) ruimbagage bij te boeken op de Transavia vluchten. Dit kunt u doen door contact op te nemen met het Customer Contact Team middels telefoonnummer (+31) 020 722 0 722.

De prijzen voor ruimbagage zijn als volgt:

 • 15kg = 15 euro
 • 20kg = 20 euro
 • 25kg = 27 euro
 • 30kg = 35 euro
 • 40kg = 50 euro
 • 50kg = 85 euro

Als u uw ruimbagage niet vooraf heeft geboekt en betaald, dan kunt u op de luchthaven bij de vertegenwoordiger van ML Tours ruimbagage bijkopen. De ruimbagage tarieven per enkele reis zijn dan aanzienlijk hoger en als volgt:

 • 15kg = 35 euro
 • 20kg = 50 euro
 • 25kg = 65 euro
 • 30kg = 80 euro
 • 40kg = 110 euro
 • 50kg = 140 euro
Het bijkopen van bagage kan ook bij Transavia op de luchthaven, maar dan zijn de tarieven gemiddeld 10 euro hoger dan ML Tours in rekening brengt.
 
Hoeveel stuks ruimbagage mag ik meenemen voor mijn baby?

Voor je baby (tot 2 jaar), mag je 1 stuk ruimbagage meenemen tot max. 10 kg. Dit kan bijvoorbeeld een trolley, kinderwagen of opvouwbare buggy zijn. Je ruimbagage geeft je af bij de check-in balie op de luchthaven. Een opvouwbare papaplubuggy is ruimbagage, maar mag je voor het gemak meenemen tot aan de gate. Mocht je meer ruimbagage mee willen nemen voor je baby, dan dien je voor jezelf extra bagage bij te boeken.

Brussels Airlines
Voor elke reiziger vanaf 2 jaar, is het mogelijk om (extra) ruimbagage bij te boeken op de Brussels Airlines vluchten. Dit kunt u doen door contact op te nemen met het Customer Contact Team middels telefoonnummer (+31) 020 722 0 722.

De prijzen voor ruimbagage zijn als volgt:

 • 23kg = 22 euro
 • Max. afmetingen 158 cm (l x b x h) incl. handgrepen en wielen
 • Indien uw koffer meer dan 23kg weegt, wordt er een overbagagetarief gehanteerd. Hout u er tevens rekening mee dat het maximale toegestane gewicht van uw koffer 32kg is.

Wij raden u dringend aan om u aan de bagagevrijdom te houden. Wanneer het totale gewicht en/of de maximale afmeting van uw bagage wordt overschreden, wordt bij de incheckbalie een overbagagetarief gehanteerd. Als het bagagestuk groter is dan 158cm wordt ook een overbagagetarief gehanteerd. De kosten voor overbagage als een te groot bagagestuk zijn €45,00 per enkele reis. Mocht het bagagestuk zowel te groot als te zwaar zijn (24 kg - 32 kg) dan moet een bedrag van €90,00 worden betaald. Het is ook mogelijk dat de overbagage wordt geweigerd.  

Als u een tweede bagagestuk mee wilt nemen dan rekent Brussels airlines hiervoor €55,00. Voor extra gewicht €110,00 en voor een extra groot formaat ook €110,00 en als het bagagestuk zowel te zwaar als te groot is €145,00. Vooraf bijboeken via ML tours is niet mogelijk dit moet u op de luchthaven regelen. Het is ook mogelijk dat de overbagage wordt geweigerd.

Wat moet ik doen als mijn bagage vertraagd, beschadigd of vermist is?

U vindt alle praktische informatie over verloren, vertraagde of beschadigde bagage op de website van de betreffende luchtvaartmaatschappij:

Over het algemeen kunt u bij beschadigde bagage het beste bij de verzekeringmaatschappij een vergoeding aanvragen. De luchtvaartmaatschappij is beperkt aansprakelijk voor beschadigde bagage. Heeft u geen reisverzekering afgesloten, dan kunt u mogelijke vergoeding bij de betreffende luchtvaartmaatschappij aanvragen.

Wanneer moet ik inchecken voor mijn vlucht?

Ga op tijd naar de luchthaven
Zorg ervoor dat u 3 uur voor vertrek op de luchthaven bent. U kunt dan terecht bij één van de check-in balies van de betreffende luchtvaartmaatschappij. Bij het inchecken heeft u uw vliegticket, paspoort of nationale identiteitskaart nodig. U dient vóór sluitingstijd van de check-in balies ingecheckt te zijn en uw mogelijke bagage afgegeven te hebben.

Online inchecken bij Transavia
U kunt vanaf 30 uur tot 4 uur voor vertrek alleen bij Transavia online inchecken. Bij de andere maatschappijen kan dat nu nog niet. Print uw boardingpass uit of download de boardingpass op uw telefoon en neem deze mee naar de luchthaven en laat dit bij het instappen zien.

 

Welke reisdocumenten heb ik nodig voor Marokko?

Uw ticket
In de bijlage van uw boekingsbevestiging vindt u uw vliegticket. Indien u deze e-mail niet kunt vinden, neem dan contact op met ons customer care team en zij sturen u de e-mail nogmaals toe.

Uw paspoort of nationale identiteitskaart
U heeft een geldig paspoort of nationale identiteitskaart nodig. Met een verlopen of beschadigd document kunt u niet inchecken. Controleer bij het consulaat van het land waar u naartoe vliegt of op de website van het Ministerie van Buitenlandse Zaken of u voor uw reis een paspoort of nationale identiteitskaart nodig heeft en hoe lang deze nog geldig moet zijn.

Een visum
Of een visa noodzakelijk is hangt af van de bestemming waar u naartoe vliegt, maar ook van uw nationaliteit. Afhankelijk van uw nationaliteit is het soms verplicht om vooraf een visum te kopen. Controleer dit daarom ruim van tevoren bij het consulaat/ambassade van het land waar u naartoe vliegt of op de website van het Ministerie van Buitenlandse zaken.

 

Kan ik bijzondere en/of medische bagage meenemen? 

Voor informatie over het meenemen van bijzondere medische bagage, kunt u het beste de website van Transavia of Brussels Airlines raadplegen.

 

Hoe annuleer ik mijn vlucht?

U kunt uw vlucht(en) annuleren op werkdagen en tijdens de kantooruren van:

 • maandag tot en met vrijdag van 09.30 uur tot 18.00 uur
 • zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur

Een annulering buiten deze dagen/tijden wordt pas op de eerstvolgende werkdag behandeld.

Houdt u er rekening mee dat wij uw ticket niet vergoeden en geen restitutie geven. Als u een annuleringsverzekering heeft afgesloten kunt u daar vaak een beroep op doen. Heeft u bij ML Tours een annuleringsdekking afgesloten, dan krijgt u afhankelijk van het moment van annulering een deel of het volledige bedrag van uw betaalde ticketprijs terug. Op onze website kunt u meer informatie terug vinden m.b.t. de annuleringsdekking.

 

Welke wijzigingen zijn er mogelijk en wat zijn de wijzigingskosten?

U kunt bij ons uw ticket alleen telefonisch wijzigen door contact op te nemen met ons Customer Care Team tijdens kantooruren via telefoonnummer (+31) 020 722 0 722.

Welke wijzigingen zijn mogelijk?
U kunt de volgende wijzigingen in uw boeking maken:

 • Vertrekluchthaven        
 • Aankomstluchthaven
 • Vertrekdatum
 • Geboortedatum
 • Geslacht

Mocht u een annuleringsdekking bij ML Tours hebben afgesloten, dan kunt u uw ticket, volgens de spelregels van de annuleringsdekking, op een andere naam laten zetten. In alle andere gevallen is een naamswijziging niet mogelijk.

Wat is de hoogte van de wijzigingskosten?

 • Tot 72 uur voor de geplande vertrektijd (check-in tijd) betaald u voor een wijziging € 50,- per persoon per traject. Daarnaast wordt het prijsverschil tussen het oude en het nieuwe tarief in rekening gebracht. Mocht het nieuwe tarief lager zijn dan het oude tarief, dan wordt geen terugbetaling/vermindering toegepast.
 • Binnen 72 tot 24 uur voor de geplande vertrektijd (check-in tijd) betaald u voor een wijziging € 120,- per persoon per traject. Daarnaast wordt het prijsverschil tussen het oude en het nieuwe tarief in rekening gebracht. Mocht het nieuwe tarief lager zijn dan het oude tarief dan wordt geen terugbetaling/vermindering toegepast.
 • Binnen 24 uur voor de geplande vertrektijd (check-in tijd) en op de vlucht dag zelf, wordt de volledig nieuwe ticketprijs per persoon per traject in rekening gebracht indien u om wil boeken van of naar een andere bestemming en datum.

Wilt u het geslacht of de geboortedatum wijzigen, dan betaald u € 50,- per persoon per traject.

 

Waarom kunnen de ticketprijzen zo verschillen?

De ticketprijzen worden naast de kosten vooral bepaald door vraag en aanbod. Het verschil in prijs is het gevolg van yield management; een prijscalculatietechniek waarbij ML Tours haar vluchten zo optimaal mogelijk probeert te vullen.

 

Tot wanneer mag ik vliegen tijdens mijn zwangerschap?

Als u zwanger bent en in normale gezondheid verkeerd, zonder voorgeschiedenis van premature geboortes en u geen complicaties heeft, mag u tot 36 weken vliegen. Vanaf 36 weken is dit voor uw eigen gezondheid en die van de baby niet meer toegestaan.
Voor alle gedetailleerde informatie adviseren wij u de website van de betreffende luchtvaartmaatschappij te raadplegen en/of telefonisch contact met ze op te nemen. 

 

 

Op welke bestemmingen vliegt ML Tours?

Voor de meest recente informatie verwijzen wij u naar onze homepage onder de functie ‘Zoek uw vlucht’.
Wilt u op de hoogte blijven van ons vluchtprogramma en acties, dan kunt u onze facebook pagina volgen en/of zich aanmelden voor onze nieuwsbrief door uw emailadres in te vullen onderaan op onze homepage.
Mocht u nog vragen hebben, dan helpen we u graag via (+31) 020 722 0 722

 

Met welke luchtvaartmaatschappijen werkt ML Tours samen?

Voor de uitvoering van onze eigen rechtstreekse chartervluchten vanaf Rotterdam en Brussel, werkt ML Tours al jaren samen met gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen zoals Transavia en Brussels Airlines. Deze chartervluchten zijn te boeken via:

 • De ML Tours website
 • Onze agenten
 • Ons Customer Contact Team door te bellen met (+31) 020 722 0 722

Kan ik mijn huisdier meenemen?

We raden u aan om de website van de desbetreffende luchtvaartmaatschappij (Transavia of Brussels Airlines) te raadplegen voor meer informatie over het reizen met uw huisdier.

 

Hoe kan ik het Customer Contact Team van ML Tours bereiken?

Onze medewerkers zijn op werkdagen en tijdens de kantooruren bereikbaar van:

 • Maandag tot en met vrijdag van 09.30 uur tot 18.00 uur
 • Zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur

Kijk op onze contact pagina voor de contactmogelijkheden.

 

Kan ik een stoel van tevoren reserveren?

Het is enkel mogelijk om bij Transavia vanaf 120 uur tot 48 uur voor vertrek een stoel te reserveren. Dit kunt u doen via mijn Transavia.

Als u geen stoel reserveert, kunt u tijdens het online inchecken kiezen uit de stoelen die nog vrij zijn.
Checkt u in op de luchthaven, dan zal het grondpersoneel u een stoel toewijzen. Dit kan betekenen dat u niet bij elkaar kunt zitten.

 

Waar kan ik de vluchttijden van mijn gereserveerde vlucht controleren? 

U kunt op onze website via mijn boeking uw vluchttijden van uw gereserveerde vlucht(en) controleren.

 

Wat moet ik doen als ik geen gebruik van mijn vlucht heb gemaakt?

Mocht u geen gebruik van uw heenvlucht dan wel uw heenvlucht hebben gemist, dan vervalt automatisch uw terugvlucht. Wilt u alsnog gebruik maken van uw terugvlucht, dan verzoeken wij u zo snel mogelijk contact op te nemen met ons customer care team. In voorkomende gevallen bieden wij u  de mogelijkheid om tegen bijbetaling van € 100,-  gebruik te kunnen maken van de terugvlucht.

 

Mag een kind alleen reizen?

Gaat uw kind alleen reizen?

Voor alleenreizende kinderen van 5 t/m 11 jaar is begeleiding verplicht tegen een vergoeding. Kinderen tussen 12 en 16 jaar oud mogen alleen reizen. Wilt u liever dat uw kind begeleid wordt? Dit is mogelijk en kan aangevraagd worden bij de desbetreffende airline. 

Kijk op de website van de desbetreffende airline voor meer informatie m.b.t. het alleen reizen van kinderen:

Waar kan ik veilig en voordelig parkeren?

Quick Parking Rotterdam

Of u nu lang of kort wilt parkeren, bij Quick Parking Rotterdam Airport, krijgt iedereen dezelfde service aangeboden. Daarnaast is kort parkeren bij Quick Parking vele malen goedkoper dan bij de parkeerplaats van Rotterdam Airport zelf. Zo bespaard het u meer dan de helft indien u voor 2 dagen parkeert. Vanaf 3 dagen scheelt Quick Parking meer dan 40% in vergelijking met de parkeerplaats van Rotterdam Airport zelf.


Parkos Brussel (Zaventem)

Goedkoop parkeren Zaventem - Parkos.com

Hoe kan ik een groepsboeking maken?

Het is mogelijk een groepsboeking te maken, vanaf minimaal 13 personen. U kunt meer informatie vinden op onze website.

Wanneer mag  ik met mijn baby gaan vliegen?

Uw baby mag pas 7 dagen na de geboorte reizen met het vliegtuig. Per volwassene mag u met niet meer dan 1 baby reizen. Uw baby zit bij u op schoot. Voor uw baby geldt dat handbagage niet is toegestaan. U mag voor uw baby wel ruimbagage meenemen zie hiervoor de informatie over ruimbagae bij veelgestelde vragen en de informatie op de website van de betreffende luchtvaartmaatschappij. U kunt natuurlijk ook contact opnemen met de medewerkers van ons Customer Care team.

Is er een medewerker van ML tours op de luchthaven aanwezig?

Bij het overgrote deel van onze chartervluchten is een medewerker van ML Tours bij de check in aanwezig en hij/zij kan u helpen met het beantwoorden van uw vragen.

 

Waar kan ik meer informatie vinden over medische diensten?

Voor informatie  over medische diensten kunt u het beste de website van de betreffende luchtvaartmaatschappij raadplegen:

Waar kan ik aanmelden dat ik mijn rolstoel mee neem of op krukken loop?

Ben je niet zo mobiel en heb je hulp nodig op de luchthaven, of bij het instappen van het vliegtuig? Dan kunt u een verzoek voor assistentie indienen:

 

Heeft u nog vragen, een klacht of een compliment?

 • Ons Customer Care Team helpt u graag!
  U kunt contact met hen opnemen middels telefoonnummer (+31) 020 722 0 722 of door een mail te sturen naar info@mltours.nl or klachten@mltours.nl

 

Mag ik ruimbagage meenemen?

Transavia
Voor elke reiziger vanaf 2 jaar, is het mogelijk om (extra) ruimbagage bij te boeken op de Transavia vluchten. Dit kunt u doen door contact op te nemen met het Customer Contact Team middels telefoonnummer (+31) 020 722 0 722.

De prijzen voor ruimbagage zijn als volgt:

 • 15kg = 15 euro
 • 20kg = 20 euro
 • 25kg = 27 euro
 • 30kg = 35 euro
 • 40kg = 50 euro
 • 50kg = 85 euro

Als u uw ruimbagage niet vooraf heeft geboekt en betaald, dan kunt u op de luchthaven bij de vertegenwoordiger van ML Tours ruimbagage bijkopen. De ruimbagage tarieven per enkele reis zijn dan aanzienlijk hoger en als volgt:

 • 15kg = 35 euro
 • 20kg = 50 euro
 • 25kg = 65 euro
 • 30kg = 80 euro
 • 40kg = 110 euro
 • 50kg = 140 euro
Het bijkopen van bagage kan ook bij Transavia op de luchthaven, maar dan zijn de tarieven gemiddeld 10 euro hoger dan ML Tours in rekening brengt.
 
Hoeveel stuks ruimbagage mag ik meenemen voor mijn baby?

Voor je baby (tot 2 jaar), mag je 1 stuk ruimbagage meenemen tot max. 10 kg. Dit kan bijvoorbeeld een trolley, kinderwagen of opvouwbare buggy zijn. Je ruimbagage geeft je af bij de check-in balie op de luchthaven. Een opvouwbare papaplubuggy is ruimbagage, maar mag je voor het gemak meenemen tot aan de gate. Mocht je meer ruimbagage mee willen nemen voor je baby, dan dien je voor jezelf extra bagage bij te boeken.

Brussels Airlines
Voor elke reiziger vanaf 2 jaar, is het mogelijk om (extra) ruimbagage bij te boeken op de Brussels Airlines vluchten. Dit kunt u doen door contact op te nemen met het Customer Contact Team middels telefoonnummer (+31) 020 722 0 722.

De prijzen voor ruimbagage zijn als volgt:

 • 23kg = 22 euro
 • Max. afmetingen 158 cm (l x b x h) incl. handgrepen en wielen
 • Indien uw koffer meer dan 23kg weegt, wordt er een overbagagetarief gehanteerd. Hout u er tevens rekening mee dat het maximale toegestane gewicht van uw koffer 32kg is.

Wij raden u dringend aan om u aan de bagagevrijdom te houden. Wanneer het totale gewicht en/of de maximale afmeting van uw bagage wordt overschreden, wordt bij de incheckbalie een overbagagetarief gehanteerd. Als het bagagestuk groter is dan 158cm wordt ook een overbagagetarief gehanteerd. De kosten voor overbagage als een te groot bagagestuk zijn €45,00 per enkele reis. Mocht het bagagestuk zowel te groot als te zwaar zijn (24 kg - 32 kg) dan moet een bedrag van €90,00 worden betaald. Het is ook mogelijk dat de overbagage wordt geweigerd.  

Als u een tweede bagagestuk mee wilt nemen dan rekent Brussels airlines hiervoor €55,00. Voor extra gewicht €110,00 en voor een extra groot formaat ook €110,00 en als het bagagestuk zowel te zwaar als te groot is €145,00. Vooraf bijboeken via ML tours is niet mogelijk dit moet u op de luchthaven regelen. Het is ook mogelijk dat de overbagage wordt geweigerd.

Wat moet ik doen als mijn bagage vertraagd, beschadigd of vermist is?

U vindt alle praktische informatie over verloren, vertraagde of beschadigde bagage op de website van de betreffende luchtvaartmaatschappij:

Over het algemeen kunt u bij beschadigde bagage het beste bij de verzekeringmaatschappij een vergoeding aanvragen. De luchtvaartmaatschappij is beperkt aansprakelijk voor beschadigde bagage. Heeft u geen reisverzekering afgesloten, dan kunt u mogelijke vergoeding bij de betreffende luchtvaartmaatschappij aanvragen.

Hoe annuleer ik mijn vlucht?

U kunt uw vlucht(en) annuleren op werkdagen en tijdens de kantooruren van:

 • maandag tot en met vrijdag van 09.30 uur tot 18.00 uur
 • zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur

Een annulering buiten deze dagen/tijden wordt pas op de eerstvolgende werkdag behandeld.

Houdt u er rekening mee dat wij uw ticket niet vergoeden en geen restitutie geven. Als u een annuleringsverzekering heeft afgesloten kunt u daar vaak een beroep op doen. Heeft u bij ML Tours een annuleringsdekking afgesloten, dan krijgt u afhankelijk van het moment van annulering een deel of het volledige bedrag van uw betaalde ticketprijs terug. Op onze website kunt u meer informatie terug vinden m.b.t. de annuleringsdekking.

 

Welke wijzigingen zijn er mogelijk en wat zijn de wijzigingskosten?

U kunt bij ons uw ticket alleen telefonisch wijzigen door contact op te nemen met ons Customer Care Team tijdens kantooruren via telefoonnummer (+31) 020 722 0 722.

Welke wijzigingen zijn mogelijk?
U kunt de volgende wijzigingen in uw boeking maken:

 • Vertrekluchthaven        
 • Aankomstluchthaven
 • Vertrekdatum
 • Geboortedatum
 • Geslacht

Mocht u een annuleringsdekking bij ML Tours hebben afgesloten, dan kunt u uw ticket, volgens de spelregels van de annuleringsdekking, op een andere naam laten zetten. In alle andere gevallen is een naamswijziging niet mogelijk.

Wat is de hoogte van de wijzigingskosten?

 • Tot 72 uur voor de geplande vertrektijd (check-in tijd) betaald u voor een wijziging € 50,- per persoon per traject. Daarnaast wordt het prijsverschil tussen het oude en het nieuwe tarief in rekening gebracht. Mocht het nieuwe tarief lager zijn dan het oude tarief, dan wordt geen terugbetaling/vermindering toegepast.
 • Binnen 72 tot 24 uur voor de geplande vertrektijd (check-in tijd) betaald u voor een wijziging € 120,- per persoon per traject. Daarnaast wordt het prijsverschil tussen het oude en het nieuwe tarief in rekening gebracht. Mocht het nieuwe tarief lager zijn dan het oude tarief dan wordt geen terugbetaling/vermindering toegepast.
 • Binnen 24 uur voor de geplande vertrektijd (check-in tijd) en op de vlucht dag zelf, wordt de volledig nieuwe ticketprijs per persoon per traject in rekening gebracht indien u om wil boeken van of naar een andere bestemming en datum.

Wilt u het geslacht of de geboortedatum wijzigen, dan betaald u € 50,- per persoon per traject.

 

Wat moet ik doen als ik geen gebruik van mijn vlucht heb gemaakt?

Mocht u geen gebruik van uw heenvlucht dan wel uw heenvlucht hebben gemist, dan vervalt automatisch uw terugvlucht. Wilt u alsnog gebruik maken van uw terugvlucht, dan verzoeken wij u zo snel mogelijk contact op te nemen met ons customer care team. In voorkomende gevallen bieden wij u  de mogelijkheid om tegen bijbetaling van € 100,-  gebruik te kunnen maken van de terugvlucht.

 

Hoe kan ik een groepsboeking maken?

Het is mogelijk een groepsboeking te maken, vanaf minimaal 13 personen. U kunt meer informatie vinden op onze website.

Is er een medewerker van ML tours op de luchthaven aanwezig?

Bij het overgrote deel van onze chartervluchten is een medewerker van ML Tours bij de check in aanwezig en hij/zij kan u helpen met het beantwoorden van uw vragen.

 

Waar kan ik aanmelden dat ik mijn rolstoel mee neem of op krukken loop?

Ben je niet zo mobiel en heb je hulp nodig op de luchthaven, of bij het instappen van het vliegtuig? Dan kunt u een verzoek voor assistentie indienen: