MLTours -

Wat mag ik meenemen aan handbagage als ik met Brussels Airlines vlieg?

 
Iedere passagier vanaf 2 jaar mag 1 stuk handbagage meenemen en een persoonlijk item:
 
  • Max. 8 kg voor beide items tezamen
  • Max. afmeting 55 x 40 x 23 cm incl. handgrepen en wielen voor de handbagage
  • Max. afmeting 40 x 10 x 30 cm incl. handgrepen en wielen voor het persoonlijke item
Een handtas, laptoptas of een cameratas gelden als persoonlijk item
 
 
Op drukke vluchten kan het voorkomen dat handbagage wordt ingenomen bij de gate en gratis wordt vervoerd in het ruim. U kunt uw bagage na de vlucht ophalen bij de bagageband.
Als uw bagage het ruim in moet, mag u uw waardevolle spullen, documenten, elektronica of medicijnen eruit halen. We adviseren u om deze spullen thuis alvast in een apart tasje te doen, zodat u ze makkelijk bij u kunt houden tijdens de vlucht.
Let erop dat u of uw passagiers niet meer handbagage items meenemen. Teveel handbagage mag u niet meenemen aan boord. Handbagage mag u niet combineren met uw ruimbagage.
Cabinebagage mag altijd gratis afgegeven worden bij de incheckbalie. Let er wel op dat de trolley/tas voldoet aan de voorwaarden. 
 
 
Hoeveel handbagage mag ik meenemen voor mijn baby?
Een baby tot 2 jaar heeft geen recht op handbagage als hij/zij op schoot reist. Wilt u babyvoeding, een luier tas of andere spullen voor de baby meenemen in de cabine, stop dit dan in uw eigen handbagage.
Het is toegestaan om een opvouwbare buggy mee te nemen tot aan de gate. De opvouwbare buggy wordt bij de gate ingenomen en vervoerd in het ruim.