Wat mag u als handbagage meenemen?

TRANSAVIA
ELKE REIZIGER VANAF 2 JAAR MAG 1 STUK HANDBAGAGE MEENEMEN VAN MAXIMAAL 10 KILO. EEN HANDTAS, LAPTOPTAS OF EEN CAMERATAS GELDT OOK ALS 1 STUK HANDBAGAGE. WIJ ADVISEREN U OM HANDBAGAGE MEE TE NEMEN DIE ONDER DE STOEL PAST OF IN DE BAGAGERUIMTE BOVEN HET HOOFD. DIT IS EEN TAS NIET GROTER DAN 45X40X25 CM. HANDBAGAGE MET DEZE AFMETINGEN MAG GEGARANDEERD MEE IN DE CABINE. BIJ GROTERE HANDBAGAGE (MAX. 55X40X25 CM) IS HET MOGELIJK DAT DEZE WORDT INGENOMEN. BIJ RUIMTEGEBREK VERVOERT TRANSAVIA DEZE NAMELIJK ALS RUIMBAGAGE.
 
EEN BABY TOT 2 JAAR HEEFT GEEN RECHT OP HANDBAGAGE.
 
EEN BABY TOT 2 JAAR HEEFT WEL RECHT OP 1 STUK RUIMBAGAGE VAN MAXIMAAL 10 KILO. DIT IS INCLUSIEF BUGGY, MAXI-COSI OF KINDERWAGEN. NEEM JE EEN MAXI-COSI OF BUGGY MEE, DAN VERDEELT U DE BAGAGE OVER DE KOFFERS VAN DE OUDERS. ALLEEN EEN OPVOUWBARE BUGGY TOT MAXIMAAL 7 KILO MAG U MEENEMEN TOT AAN DE GATE. ZWAARDERE BUGGY’S EN KINDERWAGENS WORDEN INGENOMEN BIJ DE INCHECKBALIE.
 
 
 
BRUSSELS AIRLINES
ELKE REIZIGER VANAF 2 JAAR MAG 1 STUK HANDBAGAGE MEENEMEN VAN MAXIMAAL 6 KG. DE AFMETINGEN VAN UW HANDBAGAGE BAGAGESTUK MOGEN NIET GROTER ZIJN DAN 55X40X23 CM.
 
EEN BABY TOT 2 JAAR HEEFT GEEN RECHT OP HANDBAGAGE. JE MAG WEL VOEDING VOOR DE BABY MEENEMEN VOOR CONSUMPTIE AAN BOORD.
 
EEN BABY TOT 2 JAAR HEEFT RECHT OP HET MEENEMEN VAN EEN BUGGY, MAXI-COSI OF KINDERWAGEN.

Mag ik ruimbagage meenemen?

TRANSAVIA

U HEEFT DE MOGELIJKHEID OM (EXTRA) RUIMBAGAGE OP ONZE TRANSAVIA VLUCHTEN DIRECT BIJ ML TOURS BIJ TE BOEKEN. DE PRIJZEN HIERVOOR ZIJN ALS VOLGT:

15KG = 15 EURO
20KG = 20 EURO
25KG = 27 EURO
30KG = 35 EURO
40KG = 45 EURO
50KG = 80 EURO

DAARNAAST MAG ELKE REIZIGER VANAF 2 JAAR 1 STUK HANDBAGAGE MEENEMEN VAN MAXIMAAL 10 KILO. EEN HANDTAS, LAPTOPTAS OF EEN CAMERATAS GELDT OOK ALS 1 STUK HANDBAGAGE. WIJ ADVISEREN U OM HANDBAGAGE MEE TE NEMEN DIE ONDER DE STOEL PAST OF IN DE BAGAGERUIMTE BOVEN HET HOOFD. DIT IS EEN TAS NIET GROTER DAN 45X40X25 CM. HANDBAGAGE MET DEZE AFMETINGEN MAG GEGARANDEERD MEE IN DE CABINE. BIJ GROTERE HANDBAGAGE (MAX. 55X40X25 CM) IS HET MOGELIJK DAT DEZE WORDT INGENOMEN. BIJ RUIMTEGEBREK VERVOERT TRANSAVIA DEZE NAMELIJK ALS RUIMBAGAGE.

EEN BABY TOT 2 JAAR HEEFT GEEN RECHT OP HANDBAGAGE.

EEN BABY TOT 2 JAAR HEEFT WEL RECHT OP 1 STUK RUIMBAGAGE VAN MAXIMAAL 10 KILO. DIT IS INCLUSIEF BUGGY, MAXI-COSI OF KINDERWAGEN. NEEM JE EEN MAXI-COSI OF BUGGY MEE, DAN VERDEELT U DE BAGAGE OVER DE KOFFERS VAN DE OUDERS. ALLEEN EEN OPVOUWBARE BUGGY TOT MAXIMAAL 7 KILO MAG U MEENEMEN TOT AAN DE GATE. ZWAARDERE BUGGY’S EN KINDERWAGENS WORDEN INGENOMEN BIJ DE INCHECKBALIE.

 

BRUSSELS AIRLINES

HET TARIEF VOOR 1 STUK RUIMBAGAGE MET EEN MAXIMUM GEWICHT VAN 23 KG IS 22,- EURO. DE MAXIMALE AFMETINGEN VAN UW RUIMBAGAGE MOGEN MAXIMAAL 158 CM ZIJN (LENGTE + BREEDTE + HOOGTE). ALS UW KOFFER MEER WEEGT DAN 23 KG, WORDT EEN OVERBAGAGETARIEF GEHANTEERD. HOUDT U ER REKENING MEE DAT HET MAXIMALE TOEGESTANE GEWICHT VAN UW KOFFER 32 KG IS.
 
U MAG 1 STUK GRATIS HANDBAGAGE INCHECKEN DAT NIET ZWAARDER MAG WEGEN DAN 6 KG. DE AFMETINGEN VAN UW HANDBAGAGE BAGAGESTUK MOGEN NIET GROTER ZIJN DAN 55X40X23 CM.
 
EEN BABY TOT 2 JAAR HEEFT RECHT OP HET MEENEMEN VAN EEN BUGGY, MAXI-COSI OF KINDERWAGEN EN VOEDING VOOR DE BABY VOOR CONSUMPTIE AAN BOORD.
 
WIJ RADEN U DRINGEND AAN OM U AAN DE BAGAGEVRIJDOM TE HOUDEN. WANNEER HET TOTALE GEWICHT VAN UW BAGAGE WORDT OVERSCHREDEN, WORDT BIJ DE INCHECKBALIE EEN OVERBAGAGETARIEF GEHANTEERD. ALS HET BAGAGESTUK GROTER IS DAN 158CM WORDT OOK EEN OVERBAGAGETARIEF GEHANTEERD. DE KOSTEN VOOR OVERBAGAGE ALS EEN TE GROOT BAGAGESTUK ZIJN €35,00 PER ENKELE REIS. MOCHT HET BAGAGESTUK ZOWEL TE GROOT ALS TE ZWAAR ZIJN (24 KG - 32 KG) DAN MOET EEN BEDRAG VAN €70,00 WORDEN BETAALD. HET IS OOK MOGELIJK DAT DE OVERBAGAGE WORDT GEWEIGERD.
 
ALS U EEN TWEEDE BAGAGESTUK MEE WILT NEMEN DAN REKENT BRUSSELS AIRLINES HIERVOOR €75,00. VOOR EXTRA GEWICHT €110,00 EN VOOR EEN EXTRA GROOT FORMAAT OOK €110,00 EN ALS HET BAGAGESTUK ZOWEL TE ZWAAR ALS TE GROOT IS €145,00. VOORAF BIJBOEKEN VIA ML TOURS IS NIET MOGELIJK DIT MOET U OP DE LUCHTHAVEN REGELEN. HET IS OOK MOGELIJK DAT DE OVERBAGAGE WORDT GEWEIGERD.

Wat moet u doen als uw bagage vertraagd, beschadigd of vermist is?

U VINDT ALLE PRAKTISCHE INFORMATIE OVER VERLOREN, VERTRAAGDE OF BESCHADIGDE BAGAGE OP DE WEBSITE VAN DE BETREFFENDE LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ.  VOOR TRANSAVIA IS DAT:HTTPS://WWW.TRANSAVIA.COM/NL-NL/SERVICE    EN VOOR BRUSSELS AIRLINES IS DAT: HTTPS://WWW.BRUSSELSAIRLINES.COM/NL-BE/PRAKTISCHE-INFORMATIE/REISINFO/VOOR-DE-VLUCHT/BAGAGE-INFO/DEFAULT.ASPX

OVER HET ALGEMEEN KUNT U BIJ BESCHADIGDE INFORMATIE HET BESTE BIJ DE VERZEKERINGMAATSCHAPPIJ EEN VERGOEDING AANVRAGEN. DE LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ IS BEPERKT AANSPRAKELIJK VOOR BESCHADIGDE BAGAGE. HEEFT U GEEN REISVERZEKERING AFGESLOTEN DAN KUNT U MOGELIJKE VERGOEDING BIJ DE BETREFFENDE LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ AANVRAGEN.

Kan ik mijn vlucht annuleren?

U KUNT UW VLUCHT(EN) ANNULEREN. DIT KAN ALLEEN OP WERKDAGEN EN TIJDENS DE KANTOORUREN VAN MAANDAG TOT EN MET VRIJDAG VAN 09.30 UUR TOT 18.00 UUR EN ZATERDAG VAN 11.00 TOT 17.00 UUR. EEN ANNULERING BUITEN DEZE DAGEN EN UREN WORDT PAS OP DE EERSTVOLGENDE WERKDAG BEHANDELD.

ECHTER WIJ VERGOEDEN UW TICKET NIET EN ONTVANGT DERHALVE GEEN RESTITUTIE. ALS U EEN ANNULERINGSVERZEKERING HEEFT AFGESLOTEN KUNT U DAAR VAAK EEN BEROEP OP DOEN. HEEFT U BIJ ML TOURS EEN ANNULERINGSDEKKING AFGESLOTEN DAN KRIJGT U AFHANKELIJK VAN HET MOMENT VAN ANNULERING EEN DEEL OF HET VOLLEDIGE BEDRAG VAN UW BETAALDE TICKETPRIJS TERUG. DE SPELREGELS VOOR DE ANNULERINGSDEKKING VINDT U OP ONZE WEBSITE:HTTP://WWW.MLTOURS.NL/SITE/DYNAMICPAGE.ASP?ID=307&MENUID=0

Welke wijzigingen zijn er mogelijk en wat is de hoogte van de wijzigingskosten?

U KUNT BIJ ONS UW TICKET ALLEEN TELEFONISCH WIJZIGEN. HIERVOOR KUNT U CONTACT OPNEMEN MET DE MEDEWERKERS VAN ONS CUSTOMER CARE TEAM TIJDENS KANTOORUREN.

WELKE WIJZIGINGEN ZIJN MOGELIJK?
U KUNT UW VLUCHT LATEN VERANDEREN NAAR EEN ANDERE VERTREKLUCHTHAVEN EN/OF BESTEMMING. OOK IS HET MOGELIJK UW VLUCHT OM TE LATEN BOEKEN NAAR ANDERE DATUM EN/OF TIJDSTIP. DE GEBOORTEDATUM EN GESLACHT VAN DE PASSAGIER KAN OOK WORDEN GEWIJZIGD. MOCHT U EEN ANNULERINGSDEKKING BIJ ML TOURS HEBBEN AFGESLOTEN DAN KUNT U UW TICKET, VOLGENS DE SPELREGELS VAN DE ANNULERINGSDEKKING, OP EEN ANDERE NAAM LATEN ZETTEN. IN ALLE ANDERE GEVALLEN IS EEN NAAMSWIJZIGING NIET MOGELIJK.

WAT IS DE HOOGTE VAN DE WIJZIGINGSKOSTEN?

TOT 72 UUR VOOR DE GEPLANDE VERTREKTIJD (CHECK-IN TIJD) WORDT BIJ EEN WIJZIGING VAN VERTREKHAVEN EN/OF BESTEMMING EN/OF DATUM 50,- EURO PER PERSOON EN PER TRAJECT AAN ADMINISTRATIEVE KOSTEN IN REKENING GEBRACHT. DAARNAAST WORDT U HET PRIJSVERSCHIL TUSSEN HET OUDE EN HET NIEUWE TARIEF IN REKENING GEBRACHT. MOCHT HET NIEUWE TARIEF LAGER ZIJN DAN HET OUDE TARIEF DAN WORDT GEEN TERUGBETALING/VERMINDERING TOEGEPAST. DIT IS ECHTER ALLEEN MOGELIJK TIJDENS KANTOORUREN.

BINNEN 72 TOT 24 UUR VOOR DE GEPLANDE VERTREKTIJD (CHECK-IN TIJD) WORDT BIJ EEN WIJZIGING VAN VERTREKHAVEN EN/OF BESTEMMING EN/OF DATUM 120,- EURO PER PERSOON EN PER TRAJECT AAN ADMINISTRATIEVE KOSTEN IN REKENING GEBRACHT. DAARNAAST WORDT HET PRIJSVERSCHIL TUSSEN HET OUDE EN HET NIEUWE TARIEF IN REKENING GEBRACHT. MOCHT HET NIEUWE TARIEF LAGER ZIJN DAN HET OUDE TARIEF DAN WORDT GEEN TERUGBETALING/VERMINDERING TOEGEPAST. DIT IS ECHTER ALLEEN MOGELIJK TIJDENS KANTOORUREN.

BINNEN 24 UUR VOOR DE GEPLANDE VERTREKTIJD (CHECK-IN TIJD) EN OP DE VLUCHT DAG ZELF WORDT BIJ EEN WIJZIGING VAN VERTREKHAVEN EN/OF BESTEMMING EN/OF DATUM DE VOLLEDIG NIEUWE TICKETPRIJS PER PERSOON EN PER TRAJECT AAN ADMINISTRATIEVE KOSTEN IN REKENING GEBRACHT. DIT IS ECHTER ALLEEN MOGELIJK TIJDENS KANTOORUREN.

DE ADMINISTRATIEVE KOSTEN VOOR DE WIJZIGING VAN DE GEBOORTEDATUM EN/OF GESLACHT ZIJN 50,- EURO PER PERSOON.

Wat moet ik doen als ik geen gebruik van mijn vlucht heb gemaakt?

MOCHT U GEEN GEBRUIK VAN UW HEENVLUCHT DAN WEL UW HEENVLUCHT HEBBEN GEMIST DAN VERVALT AUTOMATISCH UW TERUGVLUCHT. WILT U ALSNOG GEBRUIK MAKEN VAN UW TERUGVLUCHT DAN VERZOEKEN WIJ U ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP TE NEMEN MET EEN MEDEWERKER VAN ONS CUSTOMER CARE TEAM. IN VOORKOMENDE GEVALLEN BIEDEN WIJ U  DE MOGELIJKHEID OM TEGEN BIJBETALING VAN €100,-  GEBRUIK TE KUNNEN MAKEN VAN DE TERUGVLUCHT.

Kan ik een groep boeken en hoe kan ik dat doen?

JA, U KUNT BIJ ONS OOK EEN GROEP (MINIMAAL 13 PERSONEN)  BOEKEN. U KUNT ALLE INFORMATIE HIEROVER OP ONZE WEBSITE BIJ GROEPSAANVRAAG VINDEN: HTTP://WWW.FLYML.COM/KIES_EEN_TAAL_3/

Is er een medewerker van ML Tours op de luchthaven?

BIJ HET OVERGROTE DEEL VAN ONZE CHARTERVLUCHTEN IS EEN MEDEWERKER VAN ML TOURS BIJ DE CHECK IN AANWEZIG EN HIJ/ZIJ KAN U HELPEN MET HET BEANTWOORDEN VAN UW VRAGEN.

Waar kan ik aanmelden dat ik mijn rolstoel mee neem of op krukken loop?

U KUNT TOT 5 DAGEN VOOR VERTREK VIA ONZE WEBSITE HET AANVRAAGFORMULIER ASSISTENTIE:HTTP://WWW.FLYML.COM/KIES_EEN_TAAL_1  UW VERZOEK INDIENEN. VANAF 5 DAGEN VOOR VERTREK TOT 48 UUR VOOR VERTREK DIENT U UW VERZOEK BIJ DE LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ IN TE DIENEN. VERZOEKEN KUNT U MAXIMAAL TOT 48 UUR VERTREK VAN UW VLUCHT  BIJ DE LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ INDIENEN. VOOR TRANSAVIA IS DAT:HTTPS://WWW.TRANSAVIA.COM/NL-NL/SERVICE  EN VOOR BRUSSEL AIRLINES IS DAT:HTTPS://WWW.BRUSSELSAIRLINES.COM/NL-BE/PRAKTISCHE-INFORMATIE/REISINFO/VOOR-DE-VLUCHT/SPECIALE-ASSISTENTIE/DEFAULT.ASPX

Contactgegevens

Customer Care

 • 09.30 : 18.00 (maandag t/m vrijdag)
 • 11.00 : 17.00 (zaterdag)
 • +31 (0)20 722 0 722
 • +32 280 823 82
 • +49 69 9675 8424
 • +31 20 722 0 723 (Let op: NOODNUMMER, alleen voor vluchten binnen 24 uur)

Amsterdam, Nederland

 • Evert van de Beekstraat 1-54
 • 1118 CL Schiphol
 • KVK: 544.246.15
 • BTW: NL851299982B01
 • IBAN: NL07ABNA0487405161 (ABN AMRO)
 • BIC: ABNA NL 2A

Nador, Marokko

 • +212 (0) 536 60 0602
 • Quartier Laarassi
 • Enface Lycee El Jadid,
 • Rue 313, 3, Et. 1

Al Hoceima

 • +212 (6) 11 56 5184
 • Aeroport Al Hoceima
 • Boukhidan
 • Al Hoceima

Contactformulier

 • E-mailadressen
 • info@mltours.nl
 • agents@mltours.nl (ondersteuning agenten)
 • werkenbij@mltours.nl (solliciteren)
 • klachten@mltours.nl (juridische afdeling)
 • marketing@mltours.nl (marketing & communicatie & PR)

chat live met ons op facebook!

Contact