Deze voordelige annuleringsdekking kunt u nu ook gebruiken voor het wijzigen van een naam!  

 
U wilt er rekening mee houden dat u (een groot deel van) uw vervoerskosten terugkrijgt als er zich een onverwachte gebeurtenis voordoet waardoor uw boeking moet annuleren en/of u wilt de mogelijkheid hebben de namen in uw boeking te wijzigen. Sluit daarom nu deze aantrekkelijke annuleringsdekking bij ons af. 
 
Wat moet u hiervoor doen?

 

Als u een boeking bij ML tours maakt, sluit u ook een annuleringdekking af. Tijdens het maken van uw boeking, legt u tegelijkertijd ook uw annuleringsdekking bij ons vast. De kosten voor deze annuleringsdekking bedragen €10,- administratiekosten en 7% van uw totale boekingskosten.  Bijvoorbeeld: de kosten van uw boeking zijn 500,- euro dan bedragen de kosten voor uw annuleringsdekking €10 administratiekosten en €35,- vervoerkosten, dus een totaal van €45,- voor de annuleringsdekking.

 

Welke dekking ontvangt u van ons als u uw boeking onverhoopt moet annuleren of een naam wilt wijzigen (persoonswijziging)?

 

U wilt uw boeking annuleren:
- Tot 40 dagen voor vertrek ontvangt u 100% van de vervoerskosten terug.
- Tot 14 dagen voor vertrek ontvangt u 70% van de vervoerskosten terug. 
- Tot 7 dagen voor vertrek ontvangt u 50% van de vervoerskosten terug.
- *Let Op! Binnen 7 dagen voor vertrek worden er geen vervoerskosten meer uitgekeerd.

 

U wilt een naam/de namen in uw boeking wijzigen of de ticket overdragen naar een ander persoon (dit mag maximaal één keer per naam):

- Tot 40 dagen voor vertrek mag u gratis een naam/de namen in de boeking wijzigen.

- Tot 7 dagen voor vertrek kunt een naam/de namen voor slechts 75,- euro per naam wijzigen. 

- *Let Op! Binnen 7 dagen voor vertrek zijn er geen mogelijkheden een naam te wijzigen

 Wat zijn de spelregels als u een annuleringsdekking afsluit?

- Tegelijkertijd met het maken van uw boeking moet u ook de annuleringsdekking afsluiten en betalen
- Onder vervoerskosten wordt verstaan de ticketkosten en niet de kosten die u heeft betaald voor de extra diensten, bijvoorbeeld: ruimbagage of de extra betalingskosten
- Uw aanvraag voor het annuleren of het wijzigen van de naam van uw boeking kunt u per email sturen naar info@mltours.nl of u kunt telefonisch contact opnemen met onze Customer Care  medewerkers.

 

Deze tekst  is per 01 september 2017 gepubliceerd op onze website. De eerder gepubliceerde tekst van de annuleringsdekking kunt u per email bij onze medewerkers van het Customer Care team opvragen.