Customer Care
+31 020 722 0 722
+32 280 823 82 +49 69 9675 8424
Startpagina Agent login Onze Charters Onze agenten Contact Online betalen Mijn Boeking
 
 

Sponsormogelijkheden

 
 

 

 

ML Tours is een reisorganisatie die vluchten inzet naar bestemmingen in Marokko. In ruim 8 jaar tijd heeft ML Tours al meer dan 750.000 passagiers vervoerd naar het zonnige Marokko. ML Tours werkt hierbij samen met partners als Brussels Airlines, Transavia en SunExpress. De verkoop van vliegtickets gebeurt hoofdzakelijk op de website www.mltours.nl

Sponsoring mogelijkheden bij ML tours
 
Je zoekt een sponsor voor een goedkoop of zelfs een gratis vliegticket voor een cultureel evenement, een sporttoernooi, een muziekfestival of benefiet avond. Misschien kunnen wij je daarbij helpen. Wij zijn een maatschappelijk betrokken organisatie die door ons sponsorbeleid wil laten zien wat we belangrijk vinden en waar we voor staan.
 

Welke maatschappelijke initiatieven wil ML tours in Marokko, Nederland, Belgie en Duitsland ondersteunen? 
 
Dit zijn activiteiten die de Marokkaanse gemeenschap raken op het terrein van goede doelen, kunst & cultuur en sport.

Hoe vraag je sponsoring van vliegtickets bij ons aan?
Denk jij een aanvraag te hebben die past in ons sponsorbeleid, stuur dan je aanvraag per email naar: marketing@mltours.nl. Geef in je aanvraag informatie over het initiatief, zoals: een omschrijving, doel van dit initiatief, wie organiseert het, waar en wanneer het plaats vindt, hoeveel bezoekers verwacht je, op welke wijze promoot je ML tours bij je initaitief en wat voor bijdrage je in ticket(s) van ons verwacht.  
 
Na ontvangst van je verzoek krijg je binnen 5 werkdagen een reactie van ons. Als we je aanvraag deels of helemaal honoreren dan vragen we je eerst onze sponsorvoorwaarden te accepteren voordat we één of meer tickets aan je ter beschikking stellen.
Aan de hand van onze sponsorrichtlijnen worden verzoeken tot sponsoring door onze marketing afdeling getoets en vervolgens toegewezen of afgewezen. Over de redenen voor toewijzing of afwijzing wordt niet met de aanvrager gecorrespondeerd.  
Wil je er s.v.p. rekening mee dat een verzoek voor sponsoring tijdig bij ons wordt ingediend.

Wij geven je publicitaire ondersteuning!
De door ons gesponsorde activiteiten zullen we - ter beoordeling van ML tours - via onze eigen communicatie kanalen onder de aandacht brengen zodat jouw evenenement nog meer aandacht krijgt. 


 
Onze sponsor richtlijnen 

De te sponsoren activiteiten zijn activiteiten op het gebied van goede doelen, kunst & cultuur of sport voor de Marokkaanse gemeenschap in Nederland, Duitsland Belgie en/of Marokko.

Deze activiteiten passen bij het merkenbeleid en positionering van MLtours.
 
De activiteit(en) moet(en) bijdragen aan de commerciele activiteiten van MLtours door middel van positieve PR en/of extra positieve exposure voor ML tours.
Verzoeken met politieke of (een té) religieuze doelstelling worden afgewezen voor sponsoring. Wensen van personen (individuen en/of groepen) en relaties voor eigen gebruik (bijvoorbeeld een studiereis e.d.) worden eveneens niet gesponsord. 
 
Het waarborgen van exclusiviteit voor ML tours als unieke reispartner op het betreffende event is noodzakelijk.
De sponsoring gebeurt enkel in de vorm van vliegtickets op basis van een door ML tours te bepalen bestemming. De tickets zijn alleen geldig in laagseizoen perioden en moeten binnen 2 maanden na het event worden gereserveerd. Na deze 2 maanden zijn de tickets niet meer geldig. Deze vliegtickets zijn niet overdraagbaar. 
 
De aanvrager voor de sponsoring is zelf verantwoordelijk voor de informatievoorziening aan haar deelnemers over de voorwaarden van deze sponsoring van vliegtickets.
Een sponsorovereenkomst is tot stand gekomen zodra door ML tours een definitieve bevestiging naar de sponsor aanvrager is gestuurd waarin de sponsorvoorwaarden staan vermeld en de tegenprestaties die de sponsor aanvrager hiervoor moet leveren.
De de door aanvrager van sponsoring te leveren tegenprestaties bestaan, doch niet uitsluitend, uit de volgende zaken: informatie over evenement voor de ML communicatie kanalen, gebruik en in beeld gebracht promotie materiaal ML tours voor, tijdens en na het evenement, foto/video materiaal over het uitgereikte ticket, interviews met vermelding van MLtours etc. 
 
Het is ook mogelijk om onze roll-up banner en een grote vliegticket voor de foto bij ons op te komen halen. U bent zelf verantwoordelijk voor het tijdig ophalen en terugbrengen van dit promotiemateriaal.
 
Honorering of afwijzing van een sponsoraanvraag is voorbehouden aan de marketing afdeling van ML tours. Hierover wordt niet gecorrespondeerd.
 
Bij niet nakomen van gemaakte afspraken heeft MLtours het recht om de gemaakte afspraken eenzijdig op te zeggen en met terugwerkende kracht de eventueel reeds beschikbaar gestelde en/of uitgereikte tickets terug te vorderen, tegen de dan geldende tarieven in het boekingsysteem van ML tours.

 
 
 
Copyright © 2019 MLtours.nl