MLTours -

Transavia

 
ML Tours en Transavia
ML Tours vervoert haar passagiers al vele jaren met Transavia en ziet in haar een betrouwbare partner die service hoog in het vaandel heeft staan. 
De volgende bestemmingen worden vanaf Rotterdam The Hague Airport aangeboden:
  • Al Hoceima
  • Nador
Al Hoceima en Nador worden het gehele jaar aangevlogen.
 
 
Over Transavia
Transavia is een budget luchtvaartmaatschappij en opgericht op 21 oktober 1965 als Transavia Holland B.V. Al bijna 60 jaar brengt Transavia passagiers naar ruim 100 bestemmingen in Europa. Met een vloot van ca 46 vliegtuigen vervoert Transavia jaarlijks acht miljoen passagiers vanaf Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven en in België vanaf Brussels Airport. Transavia Nederland is onderdeel van de Air France-KLM Group en behoort daarmee tot de grootste luchtvaartgroep van Europa. Zustermaatschappij Transavia Frankrijk vliegt vanaf Parijs, Montpellier, Lyon en Nantes. 
 
Met Transavia vliegt u naar meer dan 110 bestemmingen in Europa, het Midden-Oosten en Noord-Afrika, waaronder bruisende hoofdsteden zoals Parijs, Rome en Barcelona, maar ook naar verborgen juweeltjes zoals Porto, Boedapest en Dubrovnik. Of u nu wilt genieten van de zon op een idyllisch strand, de culturele schatten van historische steden wilt ontdekken of op zoek bent naar avontuur in de bergen, Transavia brengt u er naartoe.
 
Met moderne vliegtuigen en ervaren bemanningen zorgt Transavia ervoor dat uw reis comfortabel en zorgeloos verloopt. Geniet van het gemak van online inchecken, kies uit een scala aan extra services zoals bagageopties en maaltijden aan boord, en laat u verrassen door de vriendelijke en gastvrije sfeer aan boord.
 
Of u nu een weekendje weg plant, een zomervakantie boekt of een spontane stedentrip maakt, met Transavia wordt uw reis een onvergetelijke ervaring. Stap aan boord en laat u verrassen door de veelzijdigheid van Europa en Noord Afrika!