Reis flexibel, reis met onze Relax Garantie!

 

Boek nu en profiteer GRATIS van onze Relax Garantie

 
 

=>  Wijzig uw vlucht tot 72 uur voor vertrek

  • Betaal geen wijzigingskosten
  • Wijzig naar een andere datum en/of bestemming
  • U kunt 1 jaar lang onbeperkt gratis wijzigen na uw oorspronkelijke boekingsdatum
  • Betaal alleen het ticket prijsverschil, indien van toepassing.
 
=> Geld terug garantie
  • U krijgt uw geld terug indien ML Tours de vluchten moet annuleren.
 
Alleen geldig voor nieuwe boekingen t/m 31 mei 2022.
 
 
N.B. Maatregelen zoals een verplicht vaccinatiebewijs (ook bij 2G beleid), een verplichte boosterprik of het tonen van een negatief testbewijs vallen buiten de geld terug garantie.
 
 
 
Wijzigingsvoorwaarden:
Met de Relax garantie betaalt u geen wijzigingskosten. Onze andere wijzigingsvoorwaarden blijven van toepassing voor de boekingen met Relax Garantie:
  • Tot 72 uur voor de geplande vertrektijd (check-in tijd) betaalt u voor een wijziging € 0,- per persoon per traject tot 1 jaar na oorspronkelijke boekingsdatum. Wel wordt het prijsverschil tussen het oude en het nieuwe tarief in rekening gebracht. Mocht het nieuwe tarief lager zijn dan het oude tarief, dan wordt geen terugbetaling/vermindering toegepast.
 
 
Voor boekingen zonder de Relax Garantie of met vertrek binnen 72 uur gelden onze standaard wijzigingsvoorwaarden:
  • Tot 72 uur voor de geplande vertrektijd (check-in tijd) betaalt u voor een wijziging € 50,- per persoon per traject. Daarnaast wordt het prijsverschil tussen het oude en het nieuwe tarief in rekening gebracht. Mocht het nieuwe tarief lager zijn dan het oude tarief, dan wordt geen terugbetaling/vermindering toegepast.
  • Binnen 72 tot 24 uur voor de geplande vertrektijd (check-in tijd) betaalt u voor een wijziging € 120,- per persoon per traject. Daarnaast wordt het prijsverschil tussen het oude en het nieuwe tarief in rekening gebracht. Mocht het nieuwe tarief lager zijn dan het oude tarief dan wordt geen terugbetaling/vermindering toegepast.
  • Binnen 24 uur voor de geplande vertrektijd (check-in tijd) en op de vlucht dag zelf, wordt de volledig nieuwe ticketprijs per persoon per traject in rekening gebracht indien u om wil boeken van of naar een andere bestemming en datum.
 
 
U kunt bij ons uw ticket makkelijk zelf wijzigen via Mijn ML Tours zelf wijzigen naar een nieuwe vertrekdatum. Om in te loggen heeft u uw boekingsnummer en een achternaam nodig. Of u belt met ons Customer Care Team tijdens kantooruren via telefoonnummer (+31) 020 722 0 722.
 
 
Zie ook onze reisvoorwaarden.