Reis flexibel, reis met onze Relax Garantie!

 

De voordelen van de Relax Garantie:

 
 

=>  Wijzig uw vlucht tot 75 uur voor vertrek

 • Betaal geen wijzigingskosten
 • Wijzig naar een andere datum en/of bestemming
 • U kunt 1 jaar lang onbeperkt gratis wijzigen na uw oorspronkelijke boekingsdatum
 • Betaal alleen het ticket prijsverschil, indien van toepassing.
 
=> Geld terug garantie
 • U krijgt uw geld terug indien ML Tours de vluchten moet annuleren.
 
De Relax garantie was alleen geldig voor nieuwe boekingen gemaakt in de periode 04/06/2021 - 30/06/2021 & 21/09/2021 - 31/05/2022.
 
 
N.B. Maatregelen zoals een verplicht vaccinatiebewijs (ook bij 2G beleid), een verplichte boosterprik of het tonen van een negatief testbewijs vallen buiten de geld terug garantie.
 
 
 
Wijzigingsvoorwaarden:
Met de Relax garantie betaalt u geen wijzigingskosten. Onze andere wijzigingsvoorwaarden blijven van toepassing voor de boekingen met Relax Garantie:
 • Tot 75 uur voor de vlucht tijd betaalt u voor een wijziging € 0,- per persoon per traject tot 1 jaar na oorspronkelijke boekingsdatum. Wel wordt het prijsverschil tussen het oude en het nieuwe tarief in rekening gebracht. Mocht het nieuwe tarief lager zijn dan het oude tarief, dan wordt geen terugbetaling/vermindering toegepast.
 
 
Voor boekingen zonder de Relax Garantie of met vertrek binnen 72 uur gelden onze standaard wijzigingsvoorwaarden:
 • Tot 75 uur voor de vlucht tijd betaalt u voor een wijziging € 50,- per persoon per traject aan administratieve kosten. Daarnaast wordt het prijsverschil tussen het oude en het nieuwe tarief in rekening gebracht. Mocht het nieuwe tarief lager zijn dan het oude tarief, dan wordt geen terugbetaling/vermindering toegepast.
   
 • 75 tot 27 uur voor vlucht vertrek betaalt u voor een wijziging € 120,- per persoon per traject aan administratieve kosten. Daarnaast wordt het prijsverschil tussen het oude en het nieuwe tarief in rekening gebracht. Indien uw oude ticket (incl. bagage) minder heeft gekost dan de te betalen wijzigingskosten van €120 dan worden de nieuwe wijzigingskosten hetzelfde als uw oude ticket (incl. bagage). Mocht het nieuwe tarief lager zijn dan het oude tarief dan wordt geen terugbetaling/vermindering toegepast.
   
 • 27 uur voor vlucht vertrek en op de vlucht dag zelf wordt bij een wijziging de volledig nieuwe ticketprijs per persoon en per traject aan administratiekosten in rekening gebracht.
 
 
U kunt bij ons uw ticket makkelijk zelf wijzigen via Mijn ML Tours zelf wijzigen naar een nieuwe vertrekdatum. Om in te loggen heeft u uw boekingsnummer en een achternaam nodig. Of u belt met ons Customer Care Team tijdens kantooruren via telefoonnummer (+31) 020 722 0 722.
 
 
Zie ook onze reisvoorwaarden.